Контакти

  • Адрес: София
  • Телефони:
    0882 098 762
    0896 646 817
    0882 820 619
  • Емайл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Изпратете запитване

Slime

За нас

 

Полихром сервиз ЕООД е дилър на продуктите slime за България. 

От 1989 година насам ние в Slime се стремим да предоставяме на клиентите си висококачествени продукти за поддръжка на автомобилни гуми. В качеството си на лидер на пазара на продукти за поддръжка на автомобилни гуми предлагаме пълна гама продукти, позволяваща ни да предложим на търговците и дистрибуторите си решение за всяка ситуация, а на клиентите – средствата, необходими за поддръжка на гумите, като им спестяваме пари, грижим се за сигурността им и увеличаваме удоволствието от пътуването.

В момента марката Slime се разпространява в над 80 държави, а началото беше съвсем скромно.

Първите бутилки лепило – уплътнител за гуми Slime а смесвани на ръка с електрическа бормашина и шпатула в гараж в Калифорния. Централното крайбрежие на Калифорния изобилства от велосипедни маршрути и пясъчни дюни, мечта за офроуд. Зелената пихтиеста каша, както го наричаха тогава, бързо доби популярност. Името Slime се наложи — и двадесет години след началото лепилата – уплътнители все още са в основата на дейността ни.

Запазвайки зелените лепила – уплътнители Slime като наш основен продукт, вече се стремим да заслужим зелената линия в много по-дълбок смисъл. Стремим се да разработваме безопасни за потребителите, за гумите и за околната среда продукти  — следвайки Зелената политика на Slime.

Свържете се с нас

При въпроси потърсете ни на телефон: 0882 098 762 или ни пишете на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Последвайте ни

Facebook
Google Plus
Skype