За нас

Полихром Сервиз ЕООД е дистрибутор на продуктие на Slime за България.

От 1989 година насам ние в Slime се стремим да предоставяме на клиентите си висококачествени продукти за поддръжка на автомобилни гуми. В качеството си на лидер на пазара на продукти за поддръжка на автомобилни гуми предлагаме пълна гама продукти, позволяваща ни да предложим на търговците и дистрибуторите си решение за всяка ситуация, а на клиентите – средствата, необходими за поддръжка на гумите, като им спестяваме пари, грижим се за сигурността им и увеличаваме удоволствието от пътуването.

В момента марката Slime се разпространява в над 80 държави, а началото беше съвсем скромно.

Първите бутилки лепило – уплътнител за гуми Slime а смесвани на ръка с електрическа бормашина и шпатула в гараж в Калифорния. Централното крайбрежие на Калифорния изобилства от велосипедни маршрути и пясъчни дюни, мечта за офроуд. Зелената пихтиеста каша, както го наричаха тогава, бързо доби популярност. Името Slime се наложи — и двадесет години след началото лепилата – уплътнители все още са в основата на дейността ни.

Запазвайки зелените лепила – уплътнители Slime като наш основен продукт, вече се стремим да заслужим зелената линия в много по-дълбок смисъл. Стремим се да разработваме безопасни за потребителите, за гумите и за околната среда продукти  — следвайки Зелената политика на Slime.

Мaмалко статистика

·         Пионер и иноватор в областта на продуктите за поддръжка на автомобилни гуми още от 1989.

·         Износ за 36 държави, Slime се явява най-разпространеното лепило  - уплътнител в света.

·         Продуктите с марка Slime се продават в над 50,000 търговски обекта по цял свят.

·         Лепилата – уплътнители на Slime са избор на професионални клиенти от автомобилната, мотоциклетната и велосипедната.

·         Дистрибуторската мрежа покрива САЩ, Европа, Австралия и Азия.

·         Фирма Accessories Marketing Inc. е сертифицирана по ISO 9001:2008.

Зелената политика на Slime

Ние в Slime тълкуваме зелената си линия в далеч по-дълбок смисъл от просто фирмен цвят. От 1989 насам се стремим да разработваме безопасни за потребителите, за гумите и за околната среда продукти. Accessories Marketing, Inc. Се явява фирма от групата Illinois Tool Works Inc. www.itw.com

© Accessories Marketing, Inc. Всички права запазени. Марките Slime, SlimePro, DirtShield Technology, Smart Tube, Power Spair, Quick Spair, Safety Spair, Safety Spair+, Smart Spair, Shield Complete, Inflate-Right, FibroSeal, Tire Top Off, Truck Spair и Smart Repair се явяват собственост на Accessories Marketing, Inc. Всички останали марки се явяват собственост на съответните си притежатели.

Нашите партньори

logo01

logo02

logo03

logo04

logo05

logo06

Свържете се с нас

При въпроси потърсете ни на телефон: 0882 098 762 или ни пишете на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Последвайте ни

Facebook
Google Plus
Skype